Find your Words

Mastermind Find your Words Get more ClientsEinde blablabla!

 • Al een tijdje met je bedrijf bezig, maar inmiddels last van blablabla teksten? Dat je wel wat over je service weet te bloggen of je website teksten weet te vullen, maar is het een beetje blêh? Een beetje dertien in een dozijn?
 • Of net begonnen en weet je gewoon niet hoe je teksten moet schrijven die mensen aantrekken?
 • Leest alleen je beste vriendin je blog? Ziet niemand je posts? Nul reacties op je volgende evenement?
 • Terwijl je precies doet wat al die anderen ook doen?
 • Word je eigenlijk helemaal niet vrolijk van je eigen website teksten, heb geen idee wat nu weer op FB te posten? En jezelf pitchen? Nou laat dat maar helemaal zitten?
 • Kan je überhaupt de woorden niet vinden voor je bedrijf, je nieuwste service, je volgende blog en negeer je je Facebookpagina of website dus maar eventjes (en dat is ondertussen ook alweer maanden)
 • Word je niet gevonden op social media of Google?
 • En als mensen je berichtje dan zien, scrollen ze na het zien van de eerste regel gelijk door?
Opvallen?

Kortom weet jij niet hoe jouw passie, jouw kennis, jouw bedrijf te vangen in woorden? Spreken ze niemand aan en groeit je bedrijf dus ook niet (meer)? Heb je geen idee hoe de woorden te vinden en schrijven waar je blij van wordt, die wel tot de verbeelding spreken, die wel opvallen en dus wel klanten opleveren?

Dan is het tijd om je woorden te vinden met de Find your Words mastermind!

17 september 2019 * Apeldoorn

In de Find your Words Mastermind:

 • Leer je hoe je wel opvalt in de massa - door jezelf te zijn.
 • Vind je de woorden die passen bij jouw persoonlijkheid en die jouw passie en kennis weergeven.
 • Ga je jouw woorden omzetten in teksten die én gevonden én gelezen worden.
 • Leer je de juiste mensen aan te trekken met je teksten en leer je dus hoe je ervoor zorgt dat die mensen je klant worden!
 • Leer je de basis achter elke goede tekst. En hoe makkelijk het is die te schrijven. Of dat nou is voor je volgende blog, je website of je FB-post. (En dat zonder eerst 2 wijntjes te moeten drinken).
 • Ontdek welke social media het beste bij jou en je bedrijf past. En hoe je die het beste kunt inzetten.

Klaar met je communicatiefrustratie? Klaar om je woorden te vinden? En dus meer klanten te krijgen?!

Meld je dan nu aan voor de Mastermind Find your Words!

17 september 2019 * Apeldoorn
Yes, ik doe mee!!!

Inhoud mastermind:

 1. Een goede en leuke! intake zodat je op de dag zelf alles uit je Mastermind kunt halen.
 2. De Mastermind Find your Words op locatie. Van 10:00 u. tot 16:00 u. waarin je aan de slag gaat met de opdrachten uit je intake en leert hoe die uitkomst om te zetten in teksten die mensen wel willen lezen. En dat ook ter plekke onder begeleiding gaat schrijven natuurlijk.
 3. De Mastermind bestaat, naast jou, uit maximaal 8 gepassioneerde mede-ondernemers. Zo hoor je niet alleen hoe anderen het aanpakken, maar ook waar zij tegen aanlopen (je bent niet de enige met communicatiefrustratie!), wordt je geïnspireerd, leer je van elkaar en vind je een klankbord voor je ideeën.
 4. Tijdens de Find your Words Mastermind heb je natuurlijk wel toepasselijk eten en drinken nodig, dus krijg je deze dag:
  1. Ontvangst met wat lekkers om vol energie te kunnen beginnen.
  2. De Food for Thought lunch. Niks dipje na de lunch, energie juist dankzij deze versbereide superlunch van voedingsdeskundige Esther Barkey-Jansen.
  3. En natuurlijk de gehele dag dorstlessers om die flow aan woorden te laten stromen ;).
 5. Na afloop een 1-on-1 online coaching session van 60 minutes twv. €70, -. Waarbij we jouw persoonlijke communicatieprobleem gaan tackelen J.
 6. Het Easy Peasy Copywriting and Social Media workbook twv €25, -.

Resultaat: Je vindt de woorden die passen bij jou en je bedrijf. Leert hoe deze om te zetten in unieke en dus opvallende teksten. Krijgt een groter/het juiste publiek en dus meer klanten!

Image

Details

 • Datum: 17 september 2019
 • Tijd: 10-16 u.
 • Locatie: By Barkey, Eendrachtstraat 31 7335 CD te Apeldoorn
 • Prijs: €250,- excl. BTW

Ga vol nieuwe woorden en dus energie de zomer in met de Find your Words – Get more Clients Mastermind. Weet wat je moet zeggen en schrijven en krijg meer klanten!

Find your Words – Get more Clients

Yes, sign me up!

Schrijven is nu een stuk leuker geworden, want de woorden horen echt bij mij!!! Dit was super! Ik word nu veel beter gevonden en mensen boeken nu ook bij me! Die magische spreuk voor goede teksten scheelt me echt zeeën van tijd.