Making Nerd Sexy


Find my words!

Making geek speak understandable for the non nerd

Makkelijk te gebruiken of super belangrijk, maar moeilijk over te brengen zonder dat je in vaktermen vervalt die je doelgroep niet begrijpt én niet interesseert?

The Orange Typewriter is gespecialiseerd in moeilijke onderwerpen overbrengen. Of dat nu gaat om een white paper betreffende een architecture software of deelnemers krijgen voor dat o zo belangrijke medische onderzoek.

U of jij

Elk medium heeft zijn eigen ‘taal’, eigen aanpak. Enthousiast of serieus, technisch of luchtig? De juiste toon van je bericht maakt dat je lezers zich aangesproken voelen en dus klant worden. Of niet. Voorbeeld? Lees de volgende twee zinnen maar eens:

  • Bij ons krijg je echt goed advies!
  • Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u een kundig advies krijgt.

Er staat inhoudelijk hetzelfde. Maar wat spreekt je het meeste aan? En geldt dat ook voor jouw doelgroep? Met The Orange Typewriter weet je zeker dat je de juiste toon te pakken heeft!

Hard copy en web content

Naast de juiste toon is het juiste medium ook van belang. Waar zit je doelgroep? Lezen ze het liefst een vaktechnisch document of een luchtig facebook bericht? Van nieuwsbericht tot productinformatie en van facebook bericht tot SEO, The Orange Typewriter zorgt ervoor dat jouw passie en kennis wordt omgezet in teksten die wel gevonden en gelezen worden.

YES! Zet alsjeblieft mijn teksten om in ‘dreuzel’ taal.

Orange Services

Text

Van nieuwsbericht tot informatief document. Uw passie en kennis vertaalt.

Lees meer over Orange teksten

Translations

A good translation is more than text in a different language.

Read more about Orange translations

Advies

Weet op welke manier potentiële klanten te bereiken en raken.

Lees meer over Orange adviezen

Contentmanagement

Voor online teksten en beheer. Get Connected.

Lees meer over Orange contentmanagement