Advies


Contact

De juiste verpakking voor uw boodschap

De juiste woorden, de juiste toon en inzet van de juiste middelen. Zo brengt u uw passie en kennis over bij uw klanten. Een goede tekst is meer dan alleen woorden.

Hit(s)!

Flitsende advertentie, maar niemand reageert? Blijven uw klanten bellen om productinformatie terwijl die uitgebreid op uw website staat? Supertekst op uw Facebookpagina, maar geen hits? Of heeft u al een klantenkring, maar wil die maar niet groeien? Dan wordt het tijd om eens kritisch met The Orange Typewriter te kijken naar welke middelen u – hoe – inzet.

Markt en middel

De toon en de ‘verpakking’ van uw berichtgeving is sterk afhankelijk van de markt waarin u en uw klanten zich bewegen. Naast tekstinhoudelijke advies geeft The Orange Typewriter advies over welke mediakanalen en –middelen u het beste kunt gebruiken. De juiste tekst, de juiste toon en de juiste middelen. Dat zorgt er voor dat uw passie, uw kennis overkomt bij uw klanten.

Connect now…

Connect abroad

In Nederland weet u precies de juiste toon te gebruiken, but you just don’t seem to connect abroad? De juiste toon in het Nederlands kan in een ander land de plank compleet misslaan. Vertaling is meer dan woorden omzetten in een andere taal. Contact en communicatie in het Duits is veel formeler dan in Nederland. In Amerika ‘hug’ je elkaar al snel, maar dat betekent niet dat je grapjes kunt maken over politiek.

Weet hoe je je boodschap overbrengt in het buitenland. Connect abroad with The Orange Typewriter…

Orange Services

Text

Van nieuwsbericht tot informatief document. Uw passie en kennis vertaalt.

Lees meer over Orange teksten

Translations

A good translation is more than text in a different language.

Read more about Orange translations

Advies

Weet op welke manier potentiële klanten te bereiken en raken.

Lees meer over Orange adviezen

Contentmanagement

Voor online teksten en beheer. Get Connected.

Lees meer over Orange contentmanagement