Content management


Contact

Connected to the whole wide web

Een flitsende website? Maar je wilt wel dat je tekst blijft hangen? Kwestie van de juiste stijl. Niet alleen op uw webpages maar ook aan de achterkant van uw website.

Kort maar krachtig

Snel, maar wel een blijvende indruk achterlatend. Vlot en informatief. Zo moet uw website lezen. Met de juiste indeling van (sub)pages, een goede flow en catchy teksten. The Orange Typewriter kan uw webteksten schrijven en beheren. Zowel aan de voorkant als achterkant van uw website.

De achterkant van uw website

Supermooie website, uitgebreid hostingspakket. Maar hits ho maar. SEO – search engine optimization is key wilt u gevonden worden online. Met andere woorden: zijn de kernwoorden die uw potentiële klanten gebruiken om naar uw product te zoeken, wel ingevoerd in de achterkant van uw pages?

Dat is niet iets wat automatisch goed gebeurd bij het aanmaken van webpages. Grote kans namelijk dat uw webhost een grote partij is, waar u een automated product bij hebt afgenomen. En uw bedrijf dus helemaal niet kent. En dus ook niet uw passie en kennis over kan brengen. The Orange Typewriter zorgt ervoor dat u in beeld bent.

Webteksten van The Orange Typewriter worden automatisch aangeleverd met goede MetaData. Zodat bezoekers van uw website klanten worden!

Ja! Ik wil online zichtbaar zijn…

Meer dan goede SEO

De juiste SEO is onmisbaar om überhaupt gevonden te worden. Maar daarmee komt u niet gelijk bovenin de zoeklijsten van bijvoorbeeld Google terecht. Daarvoor zijn er simpelweg teveel bedrijven online. Als u niet een uniek, enig in zijn soort, product danwel bedrijf heeft, zal u ook andere kanalen moeten inzetten om zichtbaar te worden. The Orange Typewriter weet hoe…

Weten wat The Orange Typewriter allemaal voor u kan doen? Neem contact op!

Orange Services

Text

Van nieuwsbericht tot informatief document. Uw passie en kennis vertaalt.

Lees meer over Orange teksten

Translations

A good translation is more than text in a different language.

Read more about Orange translations

Advies

Weet op welke manier potentiële klanten te bereiken en raken.

Lees meer over Orange adviezen

Contentmanagement

Voor online teksten en beheer. Get Connected.

Lees meer over Orange contentmanagement