Een goede tekst is meer dan alleen woorden


Contact

Passie vertaalt in woorden

U heeft passie voor uw bedrijf. The Orange Typewriter zet uw passie om in woorden en plaatst ze in de juiste context. Zodat uw kennis en kracht evident zijn voor uw potentiële klanten.

U of jij

Elk medium heeft zijn eigen ‘taal’, eigen aanpak. Enthousiast of serieus, technisch of luchtig? De toon van uw bericht maakt dat bezoekers zich aangesproken voelen en klant worden. Of niet. Voorbeeld? Lees de volgende twee zinnen maar eens:

  • Bij ons krijg je echt goed advies!
  • Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u een kundig advies krijgt.

Er staat inhoudelijk hetzelfde. Maar wat spreekt u het meeste aan? En geldt dat ook voor uw doelgroep? Met The Orange Typewriter weet u zeker dat u de juiste toon te pakken heeft!

Hard copy en web content

Naast de juiste toon is het juiste medium ook van belang. Waar begeven uw klanten zich? Moet u overtuigen via een vaktechnisch document of een leuk facebookbericht? Van nieuwsbericht tot productinformatie en van facebookbericht tot SEO, The Orange Typewriter zorgt ervoor dat uw passie op de juiste manier ‘vertaalt’ en ingezet wordt.

Geprikkeld? Nieuwsgierig geworden naar meer? En wilt u ook dat uw teksten dat bereiken? Ja, ik wil mijn passie en kennis vertaald hebben in tekst!

Orange Services

Text

Van nieuwsbericht tot informatief document. Uw passie en kennis vertaalt.

Lees meer over Orange teksten

Translations

A good translation is more than text in a different language.

Read more about Orange translations

Advies

Weet op welke manier potentiële klanten te bereiken en raken.

Lees meer over Orange adviezen

Contentmanagement

Voor online teksten en beheer. Get Connected.

Lees meer over Orange contentmanagement