Howdy or Hello – Talking business abroad


Contact

Connect abroad – Spreek de juiste cultuur

Je hebt een geweldig product. In Nederland gaat het ook prima met je bedrijf. Je hebt een Engelstalige pagina, doet Facebook ook in het Engels. Of Duits. En toch trek je maar geen klanten aan van over de grens. Dat ga jij bij deze veranderen!

Meer dan tekst vertalen

The online training Howdy or Hello van The Orange Typewriter leert je waar op te letten als je zaken gaat doen in het buitenland. Daar komt namelijk meer bij kijken dan alleen maar je teksten vertalen. Cultuur is zo mogelijk nog belangrijker dan een goede vertaling bij het succesvol bereiken van buitenlandse klanten. Een nuchtere Limburger communiceert immers ook anders dan een extraverte Amsterdammer.

Amerikaanse football vs Nederlandse voetbal

Ga je naar het buitenland dan moet je wel weten hoe het spel daar te spelen. Amerikaanse voetbal is heel anders dan Nederlandse. Als je dat van te voren niet weet, kun je serieus gewond uit de strijd komen. Dat geldt ook voor het zakendoen . Bereid je dus voor. Weet wat de gebruiken zijn in het land waar je zaken wilt gaan doen, en pas je teksten daaropaan!

Cultuur vangen

Succesvol zakendoen in het buitenland? Vertaal niet alleen je communicatie, zorg ook dat je de cultuur erin meeneemt! De training Howdy or Hello helpt je buitenlandse klanten te begrijpen en succesvol te bereiken. Zodat je bedrijf niet bij de grens stopt.

Yes! I want to connect abroad! Stuur me meer informatie over de training Howdy or Hello! of de – meer dan – vertaaldiensten van The Orange Typewriter

Orange Services

Text

Van nieuwsbericht tot informatief document. Uw passie en kennis vertaalt.

Lees meer over Orange teksten

Translations

A good translation is more than text in a different language.

Read more about Orange translations

Advies

Weet op welke manier potentiële klanten te bereiken en raken.

Lees meer over Orange adviezen

Contentmanagement

Voor online teksten en beheer. Get Connected.

Lees meer over Orange contentmanagement